Четири чисто нови автомобила Ауди А6 купува Българската народна банка (БНБ) от

...
Четири чисто нови автомобила Ауди А6 купува Българската народна банка (БНБ) от
Коментари Харесай

Четири нови Ауди А6 купува БНБ от „Порше БГ“

Четири чисто нови автомобила Ауди А6 купува Българската национална банка (БНБ) от „ Порше БГ “ ЕООД. Сделката е на стойност 519 600 лв. с Данък добавена стойност, оповестява.

Автомобилите, които купува Българска народна банка, са с 4+1 места, междинен клас, бели на цвят. Гаранционният им период е четири години. Всеки от колите е с цена 117 600 лв., което прави 470 400 лв..

Останалите средства по контракта - до сумата от 519 600 лв., са планувани за сервизно обслужване.  

В надпреварата за тази социална поръчка съперник на сдружението „ Порше БГ “ – благосъстоятелност на австрийската компания „ Порше Холдинг ГмбХ “, е било „ Силвър Стар Ритейл “ ЕАД – еднолична благосъстоятелност на „ Силвър Стар Моторс Холдинг Лимитид “ – Англия.

В хода на процедурата обаче бива открито, че техническото предложение на английската компания не дава отговор на условията на възложителя. Видно от оповестените протоколи, са визирани нередности. Една от тях е премахнат текст от образеца на техническото предложение, което се приема като действителен опит за изменение на документите за присъединяване, т.е. за нейното фактическо неприемане. Тя е отстранена още на стадий разглеждане на техническите оферти.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР